Godkendt indsats i sæsonens sidste hjemmekamp

lørdag D. 1 april 2017 - Skrevet af Sofie Thaarup

Den sidste kamp i EHF Cuppen i denne omgang mod Fraikin BM. Granollers endte med et nederlagt på 27-24, efter en kamp hvor det spanske mandskab var bedst da det galt, men hvor vi bestemt kunne være vores indsats bekendt.

Efter nederlaget til FC Porto i sidste EHF gruppespilskamp havde vi ikke længere muligheden for videre avancement fra gruppen. Dagens opgør mod Fraikin BM. Granollers var derfor en mulighed at nyde de sidste minutters europæisk håndbold og tilføje så meget erfaring til truppen som muligt.

De spanske gæster starter kampen for fuld skue og det er tydeligt fra start, at de har meget på spil i dagens kamp. Vi følger dog flot med i det høje tempo som gæsterne ligger for dagen og Kristian Gjessing kan efter 10 minutters spil, i sin sidste hjemmekamp i karrieren, bringe os i front 7-6.

Det høje tempo fortsatte ind til pausen, og første halvleg blev derfor en underholdende affære med mange mål, som tilfældet også var i den første kamp i Spanien. På trods af en godkendt første halvleg må vi gå til pause bagud med 17-13 til et effektiv spansk mandskab.

Vi starter anden halvleg godt og får hurtigt indhentet 2 mål efter flotte redninger i målet af Tim Winkler. Vi begynder desværre at brænde for mange chancer i den anden ende og det svarer gæsterne hurtigt igen på, hvorfor vi 10 minutter inde i anden halvleg er bagud med 6 mål.

Det får Morten Secher til at tage en timeout og det viser sig at give resultat. Vi får bedre gang i angrebsspillet og med små 6 minutter tilbage af kampen, får vi reduceret til 23-24. Tættere kommer vi dog ikke på det spanske mandskab på trods af en flot afslutning på kampen og må se os slået med 27-24. 

Vi måtte undvære flere spillere i dagens kamp på grund af skader og sygdom. Det var derfor en smal trup vi havde til rådighed i dagen kamp, og alt i alt må vi derfor sige, at selvom det ikke blev til sejr, så gav drengene gav os en godkendt afslutning på sæsonen. 

I dag markerede som sagt også en anden stor begivenhed, selvom det var en af de mindre imødesete, da vores forsvarsgeneral Kristian Gjessing og vores sidste sikre skanse Tim Winkler spillede deres sidste hjemmekamp i Herning. Tim skifter efter denne sæson til Ribe-Esbjerg HH og Kristian har som tidligere annonceret valgt at indstille karrieren når sæsonen er ovre. 

Begge sagde farvel med maner og leverede flotte indsatser i deres sidste hjemmekamp, hvorfor Tim  også fortjent blev kåret som kampens spiller. Der vil op til sommerferien blive afholdt et særskilt arrangement hvor vi officielt vil sige farvel og tak for indsatsen, til de spillere som efter sæsonen ikke længere er at finde i truppen.  

 

Målscorere HCM:           

Lars Jakobsen 6

Kasper ”Gutte” Gudnitz 5

Rasmus Carlsen 5

Jacob Østergaard 5

Jørgen ”Jønne” Rasmussen 2

Kristian Gjessing 1

 

Udvisninger HCM:

Oliver Bondrop 1

 

Målscorere Fraikin BM. Granollers:

Alvaro Ignacio Cabanas Garcia-Pertusa 6

David Resina Forns 4

Adria Figuras Trejo 3

Arnau Garcia Barcelo 3

Mamadou Gassama Cissokho 3

Gonzalo Vicente Porras Perez 3

Jorge Filipe Fernandes Monteiro Da Silva 2

Marc Cañellas Reixach 1

Michal Kasal 1

Adriá Perez Martinez 1

 

Udvisninger Fraikin BM. Granollers:

Michal Kasal 1

Marc Cañellas Reixach 1

Arnau Garcia Barcelo 1

 

Tilskuere i Den Runde Hal 662