God start i 888ligaen

onsdag D. 14 september 2016 - Skrevet af Lars Skjøth Bruhn

Drengene kom godt fra land i 888ligaen, og sikrede sig en 33-31 sejr på udebane over Ribe-Esbjerg HH.

Sejren kom i hus efter en kamp, som vi langt hen ad vejen havde styr på. Vi førte stort set hele første halvleg igennem, og vi var flere gange foran med fire. Ribe-Esbjerg HH scorer dog de sidste to mål i første halvleg, og ved pausen er vi derfor kun foran med to, 16-14.

Anden halvleg starter dog perfekt for os, og vi udbygger i løbet af de første ti minutter føringen til fem mål. Det blev sidenhen til en 6-målsføring, og det så derfor rigtig godt ud.

Med ti minutter igen vælger Ribe-Esbjerg HH at gå op i et meget offensivt forsvar. Det blev herefter en kaotisk og rodet kamp, som begyndte at tippe til hjemmeholdets fordel.

De var af to omgange kun bagud med ét enkelt mål. Med 11 sekunder tilbage af kampen tager Morten Secher timeout, mens vi fører 32-31. Efterfølgende spiller vi fornuftigt bolden rundt, og Espen Lie Hansen kan helt fri igennem score til slutresultatet 33-31 i sidste sekund.

Vi ser nu fremad i mod næste udfordring i 888ligaen, som allerede er på mandag i Den Runde Hal, når Randers HH kommer på besøg.

Dagens topscorere blev Jørgen Rasmussen og Espen Lie Hansen, der begge lavede 8 mål. De øvrige målscorere var: Eivind Tangen 5, Jacob Østergaard 4, Rasmus Carlsen 3, Morten Slundt 2, Kasper ”Gudde” Gudnitz 2, Kristian Gjessing 1.