Gigantisk sejr over oprykkerne

onsdag D. 14 december 2016 - Skrevet af Lars Skjøth Bruhn

Vi vandt hertil aften en storsejr på 18-31 ude over oprykkerne fra Randers HH. Sejren blev grundlagt efter en sensationel første halvleg, som vi vandt 6-17.

Kristian Gjessing var syg i dagens kamp, og han havde ikke taget turen med til Randers. I stedet startede unge Oliver Bondrop som 3er i midten af forsvaret, og han spillede forrygende sammen med resten af defensiven i kampens start.

10 minutter skulle der gå, inden hjemmeholdet scorede deres første mål. Inden dette var stillingen 0-4, og vi var allerede godt på vej mod sejren. De næste minutter fortsatte vi det fine spil i begge ender, og efter 20 minutter var vi oppe 3-12.

Vi slap dog ikke koncentrationen i resten af halvlegen, og med sin 5. scoring i første halvleg kunne Kasper ”Gutte” Gudnitz på straffe efter hornet havde lydt sikre en pauseføring på 6-17. Kampen var derfor reelt set afgjort ved sidebyttet.

Efter pausen fik Bastian Stræde spilletid fra start, og han kvitterede med halvlegens første scoring 50 sekunder inde. Drengene fortsatte med at spille forholdsvis koncentreret og fastholdte den tocifrede føring i starten af anden halvleg.

Alle spillere kom i aktion og fik en del spilletid i kampen. Bastian og Sas lavede begge fine kasser ude fra fløjen i løbet af anden halvleg, mens Lars Eggen Rismark ligeledes tog fint fra nede i buret.

De mange udskiftninger ændrede dog ikke på niveauet, vi lagde for dagen. Koncentrationen blev fortsat holdt, og drengene viste, at der var klasseforskel på 888ligaens 3. plads og øjeblikkelige bundprop. Vi kunne derfor sikkert køre en 18-31 sejr i land efter at have ført med hele 16 mål undervejs.

Med sejren rykker vi forbi Skjern i tabellen og op på en delt 3. plads i 888ligaen. Nu venter der et særdeles spændende opgør på lørdag, når vi tager imod KIF Kolding København, der for alvor er ved at få gang i pointene. Der er derfor lagt op til et ENORMT brag af en kamp, som kommer til at slutte året af i Den Runde Hal. Billetter til braget kan købes her.

 

Målscorere for HC Midtjylland: Kasper ”Gutte” Gudnitz 6, Espen Lie Hansen 6, Eivind Tangen 3, Rasmus Carlsen 3, Bastian Stræde 3, Jørgen Rasmussen 3, Casper Sas 3, Dennis Kirkegaard 2, Jacob Østergaard 1, Oliver Bondrop 1.

Udvisninger for HC Midtjylland: Espen Lie Hansen 2, Jørgen Rasmussen 1, Eivind Tangen 1.

Tim Winkler: 15 redninger på 24 skud (62 %) 2 redninger på 4 straffekast (50 %).

Lars Eggen Rismark: 6 redninger på 11 skud (54 %) 0 redninger på 2 straffekast.

 

Målscorere for Randers HH: Hans Martin Asmussen 5, Andreas Svoldgaard 3, Nikolaj A. Nielsen 2, Simen Strømberg 2, Steven Larsson 2, Kristian Ulriksen 2, Rasmus Lilholt 1, Viggó Kristjánsson 1.    

Udvisninger for Randers HH: Nikolaj A. Nielsen 1, Rasmus Lilholt 1.

Arnór Freyr Stefánsson: 7 redninger på 20 skud (35 %) 0 redninger på 2 straffekast.

Rasmus Bech: 6 redninger 20 skud (30 %) 0 redninger 2 straffekast.