Forventeligt nederlag i årets første kamp

mandag D. 12 februar 2018 - Skrevet af Sofie Thaarup

Årets første kamp i 888ligaen endte med et 33-15 nederlag til et Århus Håndbold. Vi kæmpede bravt, men må erkende at begivenhederne uden for banen ikke er at fornægte, når man kigger nærmere på spillet på banen, hvor der ikke er mange kendte ansigter tilbage. 

Ovenpå den seneste turbulente periode uden for banen, hvor vi blandt andet har måtte sige farvel til ikke mindre end 8 spillere, skulle vi forsøge at flytte fokusset tilbage på banen igen, til det som det hele i bund og grund handler om - nemlig håndbold.

Truppen som er sammensat af spillere fra tre forskellige klubber og kun har trænet sammen i to dage, var fra start indstillet på at vise, at de står sammen og er klar til at tage udfordringen op. Det viser vores rutinerede mand i målet Anders Pedersen ikke mindst ved at gå forrest med en god start mellem stængerne.

Desværre starter vi ikke lige så godt på den øvrige del af banen, hvor vi spiller usikkert og usammenhængende. Vi skal have ryste den lange vinterpause ud af kroppen og de mange nye ansigter på holdkortet skal finde hinanden. Efter små 20 minutters spil er stillingen derfor 11-2 i hjemmeholdets favør.

Det formår vi ikke at ændre meget på inden pausefløjtet, og vi må derfor gå i omklædningsrummet bagud med 14 mål til et solidt spillende Århus hold.

Vi kommer ud til anden halvleg med fornyet tro på tingene og starter halvlegen med at hente nogle mål på hjemmeholdet. Vi har et bedre flow i angrebsspillet og et kvarter før slutfløjtet har vi isoleret set spillet lige op med Århus i anden halvleg.

På trods af det store resultatmæssige nederlag får vi på den positive side set glimt af de spændende unge spillere, som er trådt ind på holdet, og Jonas Wille får fra bænken prøvet en række nye navne og konstellationer af. Vi håber at truppen får nogle gode træninger sammen og får fundet timingen inden den næste modstander i 888ligaen, i form af Aalborg Håndbold, kommer på besøg i Den Runde Hal.

 

Målscorere HCM:          

Palle Kjærgaard Hansen 4

Casper Ebbesen 3

Patrick Pedersen 3

Jørgen Rasmussen 2

Jacob Østergaard 1

Andreas Frederik Flensted Olsen 1

Christian Bach Søndergaard 1

 

Udvisninger HCM:

Oliver Bondrop 1

Jacob Østergaard 1

Andreas René Sørensen 1

 

Målscorere Århus Håndbold:

Tobias Møller 5

Frederik Schilling 5

Omar Magnusson 4

Sebastian Henneberg 4

Anders Martinusen 3

Nikolai Vinter 3

Nikolaj Christensen 2

Sigvaldi  Gudjonsson 2

Torben Pedersen 2

Besard Hakaj 1

Mathias Møller 1

Robert Gunnarsson 1

 

Udvisninger Århus Håndbold:

Peter Lund 1

Anders Martinusen 1

 

Tilskuere i Ceres Arena: 1875