Forårssæsonen blev skudt i gang med et brag

søndag D. 13 januar 2019 - Skrevet af Janne Henneberg

Til eftermiddagens udekamp mod Lemvig kunne vi hurtigt konstatere at de stillede stærkt op med flere ligareserver. Det ramte dog ikke drengene der efter en disciplineret indsat trak en vigtig sejr på 23-28 med hjem efter en smal 12-13 føring ved pausen.

Vi skulle lige i gang i første halvleg og kom hurtigt bagud 2-0 mod et klart Lemvig mandskab. Herefter kom vi stærkt med igen, og begge hold fulgtes meget lige ad i løbet af de første 30 minutter. Vi går til pause med en smallest mulig føring på 12-13.

Anden halvleg er bestemt med i toppen over de flotteste halvlege i sæsonen. Stille og roligt trækker vi mere og mere fra i løbet af de sidste 30 minutter. Den flotte sejr blev rundet flot af i slutminutterne med en vip scoring efter flot samarbejde mellem Mikkel Madsen og Frederik Skov.

Vi vil gerne takke for den enormt flotte opbakning til dagens kamp. Det var næsten som at spille på hjemmebane. Næsten kamp spilles også væk fra Herning, når vi lørdag d. 19. januar gæster Skive. Kampen spilles i Skivehallen kl. 16.30.

 

Målscorer HCM:

Sebastian Jensen 9

Mikkel Madsen 5

Nicolai Witt 4

Frederik Skov 3

Mathias Petersen 3

Marcus Abildgaard 2

Rasmus Madsen 2