Facebook

Dagens sene eftermiddagskamp bød på hård fight og specielt stærke præstationer i begge mål. De to hold følges ad gennem de første 30 minutter og vi til pause med en smal føring på 12-13. Efter pausen får vi udbygget føringen og er halvvejs foran med 6, men vi smider føringen de sidste 10 minutter og vi får det ene point efter slutstillingen 25-25.

Kampen starter helt lige, og der bliver tacklet igennem i begge ender. De to hold skiftes til at have føringen på et enkelt mål. Ingen af de to hold er på noget tidspunkt foran med mere end to, og det er også kun en smal 12-13 føring vi går til pause med.

I anden halvleg spiller vi i store dele flot i begge ender, og er på et tidspunkt foran med 6 mål. Med mange lange angreb kæmper Aars sig tilbage, og vi smider specielt føringen de sidste 10 minutter. Mod slutningen har vi alt for mange løse skud og scorer blot en enkelt gang de sidste 10 minutter og det koster det ene point efter kampen ender 25-25.

Nu skal der arbejdes hårdt i træningslokalet frem mod sæsonens absolut vigtigste opgør, når vi på lørdag gæster Mors-Thy, i det der formentlig er kampen om den direkte oprykning. Kampen spilles lørdag d. 2. marts kl. 15 i Midt Mors Sport.