Flere tidligere ligaspillere på klubbens 2. divisionshold

tirsdag D. 3 oktober 2017 - Skrevet af Janne Henneberg

I denne sæson har vi endnu engang et hold med i 2. division. Holdet består i år af en række tidligere ligaspillere, flere der har været i klubben siden vi startede i 2005 og et par unge spillere. Deres sæson startede for halvanden uge siden med en udekamp mod Viborg.

Endnu engang har vi et hold med i 2. division. Holdet består af en god blanding af tidligere ligaspillere og unge spillere. Holdet vil i sæsonen skiftende have hjemmebane i Sportscenter Herning i Holing og i Den Runde Hal i messecentret.

De var i kamp i 2. division for første gang for små 14 dage siden. Her var de en tur i Viborg, hvor holdet måtte tage hjem til Herning med et nederlag på 30-25.

Med på holdet som tidligere har spillet liga kan vi nævne Søren Biel, Thomas Bertelsen, Kasper Witt, Ulrik Villadsen, Martin Laurberg, Palle Hansen og Kristoffer Egebjerg. Holdet består samtidig af en række spillere kom har være i klubben siden begyndelsen i 2005. Det drejer sig som Mikkel Pedersen, Jakob Nøddesbo, Claus Bjerre, Kenneth Secher Rasmussen og Mads Krogslund.

Desuden består holdet af en række unge spillere, heriblandt Eske Hemmingsen som fik debut på ligaholdet i Santander Cuppens 1/8 finale mod Aalborg Håndbold tilbage i august. På trænerbænken finder vi Jesper Würtz, som også er tidligere ligaspiller og har været med i klubben siden begyndelsen.

Holdet skal næste gang i aktion onsdag d. 4 oktober. Her får holdet besøg af Mejrup Hvam i Sportscenter Herning i Holing. Resten af deres kampprogram og stilling i puljen kan ses her.