Fantastisk lige kamp med marginalerne imod os

onsdag D. 4 oktober 2017 - Skrevet af Janne Henneberg

Aftenens kamp var en utrolig tæt og spændende en af slagsen. Masser af fight, solide tacklinger og hurtigt spil. Første halvleg ender helt lige 13-13, men efter 60 minutter må vi se os slået af Aalborg Håndbold med 28-26.

Der var højt tempo fra start i aftenens kamp, hvor der er scoret hele 16 mål efter 10 minutter. Målene er lige fordelt, hvilket er kendetegnet for første halvleg. Langt hen af vejen skiftes de to hold til at score, men også føringen var skiftevis til holdenes fordel. Efter en meget lige og intens første halvleg går vi til pause med 13-13 mod de forsvarende danske mestre fra Aalborg.

Anden halvleg starter også helt lige og holdene skiftes igen til at smække mål ind. Begge hold opnår i løbet af anden halvleg at komme foran med henholdsvis 2 og 3 mål, men hver gang bliver de hentet igen. Med omkring 7 minutter igen måtte holdkaptajn se de 2 fingre komme i luften for tredje gang og dermed indkassere det røde kort. Det bliver to dyre minutter for os.

Mod slutningen af kampen falder alle de løse bolde i hænderne på Aalborg spillerne. Det ender derfor med et par Aalborg scoringer som også tager sejren på 28-26. Turen går nu hjem til Herning, hvor vi har en vigtig kamp mod Bjerringbro Silkeborg næste torsdag i Den Runde Hal.

 

Målscorer HCM:

Eivind Tangen 5

Espen Lie Hansen 5

Besard Hakaj 4

Rasmus Carlsen 4

Casper Sas 4

Dennis Kirkegaard 2

Jacob Østergaard 1

Lars Jakobsen 1

 

Udvisninger HCM:

Jacob Østergaard 3

Besard Hakaj 2

 

Målscorer Aalborg:

Martin Larsen 8

Buster Juul 7

Janus Smarason 4

Tobias Ellebæk 4

Patrick Wiesmach 2

Simon Hald Jensen 2

Andreas Holst 1

 

Udvisninger Aalborg:

Martin Larsen 1

Simon Hald 1