Fantastisk holdindsats sikrer sejr

lørdag D. 29 oktober 2016 - Skrevet af Lars Skjøth Bruhn

En fantastisk anden halvleg gav en 24-17 sejr her til eftermiddag på udebane mod Mors-Thy Håndbold.

Kampen bød dog langt fra på en optimal start i Thy Hallerne – også kendt som Bette Balkan. De første minutter var tætte, men vi løb herefter ind i en dårlig periode og var efter 20 minutter bagud 4-8.

Tingene gik lidt mere vores vej i slutningen af første halvleg. Vi fik op til pausen lukket noget af hullet, så vi kunne gå i omklædningsrummet nede 9-11.

Vi kom godt ud til anden halvleg, og holdet fortsatte med at tro på, at tingene nok skulle lykkedes. Det gav pote, og fem minutter inde i halvlegen havde vi udlignet. De næste minutter var tætte, og med et kvarter igen var stillingen fortsat helt lige, 15-15.

Efterfølgende fik vi for alvor fat i forsvaret, og det lykkedes at holde hjemmeholdet nede på blot to mål det sidste kvarter. Det endte derfor med, at vi kunne køre en komfortabel sejr i hus på 24-17.

Gutterne formåede kampen igennem at holde hovedet koldt på trods af en yderst intens kulisse. Mod slutningen formåede drengene at lægge en dæmper på Bette Balkan, der ellers gjorde alt, hvad de kunne for at ligge pres på os.

Vi fik derfor den revanche vi søgte – både i forhold til de seneste to liganederlag, men også i forhold til de tidligere indbyrdes opgør mod Mors-Thy, hvor det aldrig før er lykkedes at vinde på udebane. I de indbyrdes opgør var det første gang i 12 forsøg, at udeholdet kunne gå fra banen med en sejr.

Tim Winkler stod en fantastisk kamp i målet, og han var en sikker sidste skanse for et godt fungerende forsvar.

 

Dagens topscorer blev Dennis Kirkegaard med 6 mål. Vores øvrige målscorere var: Eivind Tangen 5, Kasper ”Gutte” Gudnitz 4, Morten Slundt 3, Jacob Østergaard 2, Jørgen ”Jønne” Rasmussen 2, Mathias Pilgaard 1, Kristian Gjessing 1.

Mathias Pilgaard, Eivind Tangen, Morten Slundt og Kristian Gjessing fik en enkelt udvisning hver.

 

For hjemmeholdet blev Janos Stranigg og Nicolai Sommer topscorere med 5 mål hver. De øvrige målscorere var: Stefan Nielsen 2, Allan Toft Hansen 1, Christoffer Cichosz 1, Lasse Pedersen 1, Marcus Dahlin 1, Henrik Tilsted 1.

Allan Toft Hansen, Jens Christian Brauner, Marcus Dahlin og Lasse Justesen blev alle noteret for en enkelt udvisning.