Fantastisk comeback i Kolding

mandag D. 26 september 2016 - Skrevet af Lars Skjøth Bruhn

Drengene leverede et fantastisk comeback i aftenens udekamp mod KIF Kolding København og sikrede sig, med en scoring i de døende sekunder til 27-27, det ene point efter flere gange at have været nede med fem mål.

Kampen startede meget lige, og de to hold skiftedes til at have føringen det første kvarter. Efter 17 minutter tog KIF Kolding København timeout, da de var bagud med to mål.

Herefter kom Marcus Cleverly på mål for hjemmeholdet, og kampen ændrede hurtigt karakter. Vi formåede kun at score et mål i den resterende del af første halvleg, og ved pausen var vi bagud 12-17.

Vi kom ud med god tro på tingene i anden halvleg, og lagde ud med at score de to første mål. KIF havde hele tiden et modsvar, og var med 20 minutter tilbage oppe med fem mål.

Herfra begyndte det dog at gå vores vej, og i løbet af de næste fem minutter scorede drengene fem mål på stribe og fik lukket hullet. KIF svarede igen, og de var hele tiden et lille skridt foran, og vi formåede ikke at tage føringen.

Med ti minutter tilbage havde KIF igen opbygget et forspring, denne gang på tre mål. Gutterne gav dog aldrig op, og med lidt over et minut tilbage udlignede Kasper ”Gutte” Gudnitz på straffe.

I det efterfølgende angreb spillede KIF meget tålmodigt, og de ender med at bringe sig foran med 17 sekunder tilbage af kampen.

Morten Secher kalder herefter timeout, og i det afgørende angreb får Espen Lie Hansen slidt sig igennem og scorer til slutresultatet 27-27 med tre sekunder tilbage.

Kampen blev spillet i en godt besøgt Sydbank Arena, hvor 2136 tilskuere var mødt op, og de var med til at skabe en fed kulisse om kampen.

Espen Lie Hansen blev med 10 mål holdets topscorer. De øvrige målscorere var: Dennis Kirkegaard 5, Kasper ”Gutte” Gudnitz 4, Jørgen Rasmussen 3, Eivind Tangen 2, Jacob Østergaard 2, Kristian Gjessing 1.

I målet havde Tim Winkler en redningsprocent på 50 %, mens Lars Eggen Rismark havde en redningsprocent på 28 %.

KIF Kolding Københavns målscorere: Niko Mendegía 6, Antonio García 5, Konstantin Igropulo 5, Magnus Landin 3, Fabio Chiuffa 3, Morten Bjørnshauge 2, Cyril Viudes 1, Philip Stenmalm 1, Nicolas Kristiansen 1.

For hjemmeholdet havde Marcus Cleverly en redningsprocent på 55 %, mens Kasper Hvidt stod med en redningsprocent på 16 %.  

Vi fik ingen to-minutters udvisninger i kampen, mens KIF Kolding Københavns blev fordelt således: Morten Bjørnshauge 1, Magnus Landin 1, Cyril Viudes 1.