Endnu to ekstremt vigtige point ind på kontoen

torsdag D. 14 september 2017 - Skrevet af Janne Henneberg

Efter en rigtig hård kamp mod Skanderborg Håndbold, tager vi fra kampen med en sejr og kan igen sætte to ekstremt vigtige point ind på kontoen. En ellers målfattig kamp fra vores side ender 26-21, efter en rigtig stærk slutfase.

Kampen starter rigtig nervøst og vi er lang tid om at komme i gang. I starten vil alle for mange ting på en gang, og der går i dag længe før vi finder vores rigtig gode spil frem. Generelt halter vi efter i første halvleg og går til pause bagud med 10-11.

I anden halvleg kommer Skanderborg igen bedst fra start og er hele tiden et skridt eller to foran. Med 15 minutter igen finder forsvaret en perfekt rytme, Anders Petersen i målet begynder at tage godt fra og flere spillere viser sig for alvor frem i angrebet. To af vores stregspillere begynder at vise nye ting. Besard Hakaj med et fantastisk hopskud og Jacob Østergaard følger det op med et stærkt gennembrud. Mod slutningen går det hele op i en højere enhed og vi trækker fra de sidste fem minutter og ender med en sejr på 26-21 over Skanderborg Håndbold.

I næste uge venter et spændende lokalopgør mod rivalerne fra TTH Holstebro, inden vi ugen efter tager imod Århus Håndbold i Den Runde Hal.

 

Målscorer HCM:

Besard Hakaj 5

Eivind Tangen 4

Espen Lie Hansen 4

Casper Sas 3

Jonas Samuelsson 2

Jacob Østergaard 2

Dennis Kirkegaard 2

Lars Jakobsen 2

Morten Slundt 1

Rasmus Carlsen 1

 

Udvisninger HCM:

Besard Hakaj 1

Mathias Gjestrud 1

Espen Lie Hansen 2

 

Målscorer Skanderborg:

Morten Kirk Olesen 8

Morten Balling 5

Frederik Ladefoged 3

Jonas Eichwald 2

Nikolaj A. Nielsen 1

Andreas Væver 1

Matthias Smed 1

 

Udvisninger Skanderborg:

Nikolaj A. Nielsen 1

Jeppe Johann Jonasson 1

Frederik Ladefoged 1

 

Tilkskuere i Den Runde Hal 912