Facebook

Eftermiddagens svære udekamp mod TM Tønder var stort set en kopi af sæsonens første opgør. Vi er bagud gennem store dele af kampen, og nede 14-12 ved pausen. Men gennem flot fight og stort mod tager vi sejren på 25-26 efter en scoring i sidste sekund.

TM Tønder kom buldrende fra start, men forsvaret kæmpede flot imod. Sebastian Jensen viser hurtigt at hans højre arm var rigtig indstillet i dag, og noterede sig for 5 af de første 10 mål. Tønder lukker første halvleg bedst af og går til pause foran 14-12.

Anden halvleg halter vi efter de første 15 minutter, men er flere gange tæt på kontakt. De sidste 15 minutter er en smule hektiske, da begge hold skiftes til at have føringen. Men ligesom sidste kamp, så holder drengene hovedet helt koldt, og med en vipscoring i sidste sekund afgør Mathias Petersen kampen til vores fordel.

Næste udfordring er hjemme i Klink & Jensen Arena når vi får besøg af Otterup HK. Begge hold kommer med selvtillid efter at være startet med 2 sejre. Kampen spilles fredag d. 13. september kl. 19.30, hvor vi håber at opleve samme fantastiske opbakning som sidste kamp.