Endnu en lokal spiller i førsteholdstruppen

fredag D. 4 august 2017 - Skrevet af Sofie Thaarup

Når vi på lørdag spiller træningskamp mod Aarhus Håndbold er det med endnu et nyt navn på holdkortet, nemlig Casper Ebbesen. 

Den unge venstre fløj har den seneste sæson været en del af 2. divisionsholdet, men har forud for sæsonen taget springet op på ligaholdet.

Casper kommer oprindelig fra vores samarbejdsklub Herning FH og vi er glade for, at endnu et lokalt talent er klar til at tørne ud på den store scene.

Den unge Herning dreng blev student i sommers og planen er derfor, at det kommende år skal stå 100 procent i håndboldens tegn:

”Jeg glæder mig til at opleve det professionelle setup og være med i en professionel klub, hvor jeg kan have fuld fokus på håndbolden.” 

Skiftet fra 2. division til ligahåndbold er ikke uden udfordringer, og Casper er også helt bevidst om hvor fokus skal ligges for den kommende sæson:  

”For mig bliver den største udfordring det fysiske niveau og det er derfor et punkt hvor jeg skal arbejde meget, så overgangen ikke bliver så vanskelig. Der er bare mere fysik og tingene går væsentlig hurtige end i 2. division, så man skal være klar hele tiden. Man kan også godt mærke at målmændene har en anden reaktionstid, så det kræver mere skarphed at få bolden over stregen på flere parametre.”

Casper fortællere videre om sine forventninger til sæsonen både sportsligt og personligt:

”Sportsligt er det selvfølgelig at vi kommer i slutspillet og personligt at det at jeg får nogle minutter på banen og udvikler mig. Jeg synes allerede nu at jeg har rykket mig, og det skal jeg selvfølgelig blive ved med.”

Vi glæder os til at se Casper træde ind på holdet og håber at han sammen med resten af truppen kan være med til at sikre en plads i dette års slutspil.