En skidt dag på kontoret

søndag D. 22 oktober 2017 - Skrevet af Sofie Thaarup

Efter en sand gyser afslutning i FrederiksborgCenteret kan vi rejse hjem til det midtjyske med ét enkelt point på kontoen – et resultat som vi efter dagens præstation skal være tilfredse med.

Dagens kamp i Nordsjælland var på forhånd af stor betydning for vores ambitioner i denne sæson om at placere os i den rigtige ende af rækken og sikre en slutspilsplads. Betydningen af kampen for begge hold var da også tydelig fra første fløjt, hvor der bliver kæmpet om hver en bold. 

Hjemmeholdet starter bedst og bringer sig hurtigt i front 2-0 ikke mindst på grund af en stærk start i målet af Mike Jensen. Rasmus Carlsen får dog med to hurtige mål bragt os tilbage i kampen. Vi mangler dog fortsat skarpheden i begge ender og efter et lille kvarters spil er vi bagud med 3 mål, hvilket får Jonas Wille til at kalde til timeout.

Efter timeouten fortsætter vi desværre hvor vi slap med at stå usikkert i forsvaret og brænde i den anden ende, hvilket hjemmeholdet effektivt straffer. Mod slutingen af halvlegen bliver Lars Eggen skiftet ind i målet og hiver nogle vigtige redninger frem der får os bragt tilbage i kampen. Sammen med en scoring i sidste sekund fra Evind Tangen kan vi derfor gå til pause kun bagud med 14-13.

Vi fortsætter desværre hvor vi slap efter pausen og efter 40 minutters spil er stillingen 22-19 i hjemmeholdets favør. På trods af flot fight halter vi hele tiden et skridt efter hjemmeholdet som i FrederiksborgCenteret har en veloplagt hjemmepublikum i ryggen. Med 10 minutter tilbage af kampen er vi derfor fortsat bagud med et par mål ved stillingen 26-24.

Med en fantastisk slutspurt kæmper vi os imidlertid op på 29-29 inden Eivind Tangen med en kontrascoring bringer os i front med 30-29. Nordsjælland udligner da de får chancen og selv om vi med et minut tilbage har bolden, formår vi ikke at få den i mål, og vi må derfor rejse hjem med ét enkelt point på kontoen. Et resultat som vi set over hele kampen skal være tilfredse med. 

I momenter af kampen viser vi det gode spil som vi har leveret indtil nu i sæsonen, men vi må erkende at skarpheden mangler i for store dele af kampen og vi må derfor dele med oprykkerne denne søndag eftermiddag i Nordsjælland. 

 

Målscorere HCM:          

Eivind Tangen 7

Besard Hakaj 6

Jonas Samuelsson 5

Lars Jakobsen 4

Rasmus Carlsen  4

Jacob Østergaard 2

Esben Lie Hansen 1

Casper Sas 1

 

Udvisninger HCM:

Jacob Østergaard 2

Eivind Tangen 1

 

Målscorere Nordsjælland Håndbold:          

Nicolai Pedersen 10

Jesper Dahl 5

Carl-Emil Haustrup 4

Dan Beck-Hansen 3

Lassse Uth 3

Johan Meklenborg 2

Andreas Nielsen 2

Oliver Roepstorff 1

 

Udvisninger Nordsjælland Håndbold:

Dan Beck-Hansen

Lassse Uth

Anders Mose

 

Tilskuere i FrederiksborgCenteret 852