En kamp som skal hurtigt i glemmebogen

torsdag D. 30 november 2017 - Skrevet af Sofie Thaarup

Vi skulle forsøge at rejse os ovenpå det ærgerlige nederlagt til GOG i sidste uge, men det blev desværre ikke oprejsning vi fik med fra aftenens kamp. Vi taber 29-16 til et Ribe-Esbjerg hold som vil det mere end os og resten vil vi nok helst bare glemme.

Vi skulle i aftenens kamp på besøg i Blue Water Dokken i Esbjerg og møde et hjemmehold som op til dagens opgør havde skiftet ud på trænerposition. Sune Agerschou skulle derfor for første gang stå i spidsen for et Ribe-Esbjerg hold som trængte til luftforandring.

Det virkede til at have givet ny energi til hjemmeholdet, som klart kom bedst fra start. Vi kommer usikkert fra start og har alt for mange afbrændere på Tim Winkler, som havde overtaget på sine tidligere holdkammerater. Efter små 10 minutters spil er vi derfor bagud med 5-2 og Jonas Wille kalder til en tidlig timeout.

Vi fortsætter desværre hvor vi slap efter timeouten med at smide bolden alle andre steder end ind i målet, og hjemmeholdet øger derfor forspringet til 10-4 med et kvarter spillet. Det formår vi ikke at ændre på i hele første halvleg, hvor vi spiller under niveau i begge ender af banen og må derfor gå til pause bagud med 7 mål ved stillingen 14-7.

Vi kommer desværre ud til anden halvleg og fortsætter i stor stil med at brænde på Tim Winkler, der på dette tidspunkt i kampen ligger på en redningsprocent på over 60 procent. Vi mangler ideer i angrebsspillet som slet ikke hænger sammen på samme måde som det har gjort i de foregående kampe, og hjemmeholdet fortsætter derfor stille og roligt med at trække fra.

Da de 60 minutter er færdigspillet står der 29-16 på måltavlen, og det blev en af de aftner, vi helst bare vil glemme. Det var stolpe ud på alle parametre og en kollektiv offday, hvor tingenen bare ikke fungerede. Det mest positive vi kan tage med fra aftenens kamp, var at se Jørgen Rasmussen på scoringstavlen igen efter en lang skadespause.

 

Målscorere HCM:          

Jonas Samuelsson 5

Lars Jakobsen 2

Eivind Tangen 2

Jørgen Rasmussen 1

Besard Hakaj 1

Casper Sas 1

Oliver Bondrop 1

Jacob Østergaard 1

Mathias Gjestrud 1

Anders Petersen 1

 

Udvisninger HCM:

Jonas Samuelsson 1

 

Målscorere Ribe-Esbjerg:

Lukas Karlsson 8

Jacob Holm 5

Miha Zvizej 4

Rasmus Nielsen 4

Lasse Nikolajsen 3

Yehia Elderaa 3

Morten Kristensen 1

Rasmus Boysen 1

 

Udvisninger Ribe-Esbjerg:      

Kasper Nielsen 1

Rasmus Boysen 1

Miha Zvizej  1

 

Tilskuere i Blue Water Dokken: 1156