Det store comeback udeblev

tirsdag D. 28 februar 2017 - Skrevet af Lars Skjøth Bruhn

Aftenen endte i en stor nedtur efter et 27-29 nederlag til Mors-Thy. Undervejs var vi nede med hele syv mål, og vi var alligevel ved at lave det helt store comeback, men vi måtte erkende, at vi trak det korteste strå til sidst.

Det startede ellers rigtig godt for os, og vi var i teten fra start uden for alvor at trække fra. Det gjorde vi dog knap midtvejs i første halvleg, hvor Dennis Kirkegaard kunne sætte sin, på det tidspunkt, tredje scoring i kassen til stillingen 8-4.

Herefter tog gæsterne timeout, og efterfølgende ændrede kampbilledet sig desværre. Mors-Thy vandt de næste 14 minutter med 10-1 og kunne dermed bringe sig foran 9-14 efter 25 minutters spil. En timeout af Morten Secher gav bedre styr på tingene, og vi fik bragt forspringet ned til tre mål ved pausen, 12-15.

I anden halvleg kom vi skidt fra start og var efter 35 minutter nede 13-19. Gæsternes forspring kom helt op på syv mål med godt et kvarter igen ved stillingen 15-22, inden vi fik vendt kampbilledet. To hurtige scoringer fra Jørgen ”Jønne” Rasmussen fik bragt Mors-Thys forspring ned på fem, og vi fik troen på tingene igen.

Vi fortsatte med at spise af gæsternes føring og var lige ved at få kontakt, da vi med fem minutter igen fik reduceret til 24-25. Vi kom desværre aldrig tættere på, og Mors-Thy kunne med en scoring på straffe i sidste sekund sikre sig sejren på 27-29.

Efter kampen ligger vi fortsat på en delt 7.plads i 888ligaen med 20 point, hvilket er to point foran Ribe-Esbjerg HH, som er placeret lige udenfor slutspilspladserne på en 9. plads.

Næste kamp er allerede på lørdag kl. 20.30 i Den Runde Hal, hvor vi i EHF Cuppens gruppespil tager imod turneringens forsvarende mestre, tyske FRISCH AUF! Göppingen.

Kampens spiller blev Jørgen ”Jønne” Rasmussen, som spillede en fin kamp og krydrede indsatsen med fem scoringer.

 

HCM Målscorere:

Dennis Kirkegaard 6

Jørgen ”Jønne” Rasmussen 5

Eivind Tangen 5

Espen Lie Hansen 4

Jacob Østergaard 2

Rasmus Carlsen 2

Kasper ”Gutte” Gudnitz 2

Morten Slundt 1

 

HCM Udvisninger:

Dennis Kirkegaard - rødt kort

Kristian Gjessing 2

Lars Jakobsen 1

 

HCM Redningsprocent:

Tim Winkler 43 % (10/23) og 0/3 på straffe

Lars Eggen Rismark 43 % (7/16) og 0/2 på straffe

 

Mors-Thy Målscorere:

Marcus Dahlin 6

Nicolai Sommer 5

Stefan Nielsen 4

Christoffer Cichosz 3

Lasse Pedersen 3

Mads Andersen 3

Nickolei Jensen 3

Henrik Tilsted 2

 

Mors-Thy Udvisninger:

Allan Toft Hansen 1

Lasse Pedersen 1

Mads Andersen 1

 

Mors-Thy Redningsprocent:

Kasper Larsen 35 % (14/40) og 0/1 på straffe

 

Tilskuere i Den Runde Hal: 1839