Der bliver kæmpet for hver eneste bold

onsdag D. 7 marts 2018 - Skrevet af Janne Henneberg

Vi får en flot start på aftenens kamp mod KIF. Et par fejl bliver dyre, og gør at KIF trækker fra i midten af første halvleg til pausestillingen 17-11. Vi har en rigtig flot periode i anden halvleg, hvor vi spiller lige op med aftenens modstander. KIF er et stærkt hold og et par hurtige mål til sidst betyder at de tager en sejr på 37-24.

Vi bliver hurtigt ramt af den første udvisning, men det betyder ikke vi går i står. Vi vinder undertalsperioden 2-1. Herefter følger en svær periode, hvor KIF begynder at trække fra. Der kommer bedre styr på spillet i begge ender, og vi går til pause bagud 17-11.

Langt hen af vejen står vi rigtig godt i forsvaret, og der bliver for alvor kæmpet om hver evig eneste bold. Efter en lidt dårlig start på anden halvleg kommer vi rigtig flot med igen, og i en lang periode af de sidste 30 minutter spiller vi lige op med KIF.

Der er rigtig god energi blandt drengene, der virkelig formår at hive hinanden med. Alle markspillere der er på banen i dag kommer på måltavlen, og Rasmus Madsen bliver vores topscorer med 4 mål i en kamp, vi taber med 37-24.

 

Målscorer:

Rasmus Madsen 4

Andreas Olsen 3

Giorgi Arvelodi 3

Jacob Larsen 2

Oliver Bondrop 2

Emil Foldager 2

Jacob Østergaard 2

Jacob Holk 2

Jørgen Rasmussen 2

Casper Sas 1

Casper Ebbesen 1