De forsvarende mestre blev for stor en mundfuld

lørdag D. 4 marts 2017 - Skrevet af Webredaktionen

Aftenens EHF Cup kamp mod de forsvarende mestre, FRISCH AUF! Göppingen, endte i et ærgerligt 22-25 nederlag efter en kamp, hvor drengene gav den alt, hvad de havde og hang på helt til det sidste.

Kampen startede ud med fuld fart over feltet, og der var masser af tempo fra begge hold. Det resulterede i, at stillingen allerede efter otte minutters spil var 5-5 på trods af, at de to målmænd havde taget godt fra i begge ender.

Det høje tempo fortsatte, og de to hold skiftes til at have føringen de følgende minutter. Mod slutningen af første halvleg gik vi desværre lidt i stå angrebsmæssigt, og gæsterne trak fra til pausestillingen 14-17.

Anden halvleg startede lige så skidt som første sluttede, og efter blot fem minutters spil kalder Secher til timeout bagud 15-21. Efterfølgende fik vi lukket fuldstændigt ned defensivt, og de forsvarende mestre scorede blot et enkelt mål de følgende 19 minutter.

I samme periode havde vi også svært ved at komme frem til åbne chancer, men vi fik alligevel slidt os til seks scoringer, og vi fik dermed forspringet ned på et enkelt mål ved 21-22 med seks minutter tilbage.

Det blev også 22-23, men tættere på kom vi ikke, og tyskerne lukkede kampen endegyldigt med en scoring til slutresultatet 22-25 med 15 sekunder tilbage.

Begge hold har stor ære af opgøret, hvor der blev fightet og kæmpet til det sidste i en kamp med to vidt forskellige halvlege, hvor anden halvleg var kendetegnet ved, at begge mandskaber havde svært ved at komme til åbne chancer.

Morten Slundt sad ude med sygdom i dagens opgør, mens Kristian Gjessing sad over med en mindre skade. Det betød, at der blev plads til unge Oliver Bondrop som 3er i forsvaret fra start. Bondrop fik ligeledes en del minutter i angrebet, og han spillede en særdeles flot kamp, hvor han blev topscorer med fem mål og efterfølgende kåret som kampens spiller.

 

HC Midtjylland målscorere:

Oliver Bondrop 5

Espen Lie Hansen 4

Kasper ”Gutte” Gudnitz 3

Eivind Tangen 2

Lars Jakobsen 2

Jørgen ”Jønne” Rasmussen 2

Dennis Kirkegaard 2

Rasmus Carlsen 1

Jacob Østergaard 1

 

HC Midtjylland udvisninger:

Jacob Østergaard 2

 

FRISCH AUF! Göppingen målscorere:

Zarko Sesum 5

Andreas Berg 4

Lars Kaufmann 3

Marco Rentschler 3

Tim Kneule 2

Andreas Barud 2

Marcel Schiller 2

Adrian Pfahl 2

Manuel Späth 1

Anton Halen 1

 

FRISCH AUF! Göppingen udvisninger:

Andreas Barud 1

Lars Kaufmann 1