De forsvarende danske mestre havde marginalerne

onsdag D. 23 august 2017 - Skrevet af Janne Henneberg

Sæsonen 2017-18 blev her til aften skudt i gang i Den Runde Hal. Kampen mod Aalborg Håndbolds forsvarende mestre var langt hen af vejen et helt lige og meget intens opgør. Marginalerne gik dog nordjydernes vej, men vi tager meget positivt med fra kampen og arbejder hårdt videre.

Aftenens kamp startede lidt nervøs fra begge hold. Aalborg starter kampen bedst, men vi kæmper os tilbage og får hurtigt kontakt på måltavlen igen. Første halvleg bølger generelt meget frem og tilbage og de to hold skiftes lidt til at føre med en enkelt. Efter 17 minutter bringer Lars Jakobsen os foran med 7-6 efter en rigtig fin aktion. Da hornet lyder viser måltavlen 11-11, men på straffekast efter tid gør Aalborg det til pausestilling 11-12.

Anden halvleg starter lige som første halvleg helt lige og de to hold følges helt lige ad langt hen af vejen. Med ca. 10 minutter igen begynder flere af marginalerne at pege Aalborgs vej og de trækker lidt fra. Drengene kæmper med alt, men et par satsede chancer koster lidt. Efter 60 minutter viser måltavlen et nederlag på 21-27, men trænerteamet mener bestemt ikke resultatet afspejler kampen helt.

Træner Jonas Wille er meget fortrøstningsfuld efter kampen:

”Forsvaret er på kort tid blev meget mere kompakt end vi så i starten. Det er ganske små justeringer der skal til, før det bliver rigtig godt. Kampen viste også at vi har flere ting at arbejde videre på, og det hele skal nok komme når holdet bliver spillet mere sammen. I kampen i dag er det kun de små marginaler der gør at vi ikke følger med Aalborg til sidst.”

Spillerne har nu lidt over en uge til at blive spillet mere sammen inden 888ligaen starter. Vi starter ligaen med hjemmekamp mod sidste års store slutspilsoverraskelse, når Ribe-Esbjerg gæster Herning fredag d. 1/9 i den Runde Hal.

 

Målscorer:

Eivind Tangen 4

Jonas Samulesson 4

Rasmus Carlsen 3

Espen Lie Hansen 3

Besard Hakaj 2

Casper Sas 2

Morten Slundt 1

Jacob Østergaard 1

Lars Jakobsen 1

 

Tilskuere i Den Runde Hal 937