Pressemeddelelse: Andreas Simonsen tegner kontrakt for den kommende sæson

onsdag D. 17 juni 2020 - Skrevet af Kim Simonsen

HC Midtjylland har lavet en 1 årig aftale med det lokale talent Andreas Simonsen

Når man taler om at Andreas er prototypen på en HCM spiller, så er det som følge af, at han er en lokal spiller, der har fået hele håndboldopvæksten i en af moderklubberne til HC Midtjylland – nemlig Herning FH. Andreas er et ungt talent, der har et ønske om at prøve sig af på øverste hylde i dansk håndbold.

Andreas var allerede i forrige sæson en fast del af 1. divisions truppen på trods af, at han kun var U19 spiller, men Andreas har tidligt vist, at han har niveau og ikke mindst det gå på mod, der skal til for at slå igennem.

Cheftræner Mads Hjortshøj udtaler om kontrakten med Andreas Simonsen: Andreas er på vej i den rigtige retning rent håndboldmæssigt – han træner godt og udvikler sit spil dag for dag. Han er stadig en ung spiller, der pt. gør det rigtigt godt og har potentialet til at gå hele vejen. En hurtig og scoringssikker fløjspiller, der løser de opgaver han sættes til – nu skal han bare blive ved med at ligge lag på.

På seniorniveau var Andreas et relativt ubeskrevet blad inden forrige sæson, men han fandt sig hurtigt til rette med de opgaver han fik. Andreas forstår at omsætte tilliden til gode præstationer på banen – så fortsæt med at gå til den både på banen og i styrkerummet.

Andreas Simonsen udtaler om kontrakten med HC Midtjylland: Jeg blev taget rigtigt godt i mod i sidste sæson, og har bare fortsat den udvikling, der var sat i gang. At være med på et så ungt hold, der bare præsterer, samt bliver udfordret i det daglige er bare en fornøjelse. Samtidig viser Mads og Søren jo at de ikke er bange for at spille med os unge spillere, hvilket jo er et kæmpe plus for en som mig, der skal udvikles.

Så da klubben gerne ville lave kontrakt med mig, var det ikke en svær beslutning – jeg har spillet alle ungdomsår i HFH og repræsentere første holdet HCM er jo bare kæmpe stort. Nu vil jeg gerne være med til at se, om vi kan tage næste skridt mod ligaen – det kunne være stort at være med til at rykke op og bringe klubben tilbage i det fine selskab.

 

Formand Kim Simonsen er ligeledes glad for at der er lavet kontrakt med Andreas Simonsen for den kommende sæson og udtaler:  Vi er glade for at Andreas har takket ja til en kontrakt for den kommende sæson – han er jo indbegrebet af det vi står for - nemlig at bringe unge lokale talenter frem og lade dem spille på så højt niveau som muligt. Andreas’s far Steen huserede i mange år på venstre fløj i HFH regi og nu er Andreas klar til at tage over.

I Andreas ser vi en ung lokal spiller med et stort potentiale – en spiller der passer ind i vores DNA og som træner benhårdt for at nå de mål han sætter sig – dels for sig selv, men også for holdet.

At Andreas er gået hele vejen fra ungdomsspiller til første holdet bekræfter os i, at vores set up virker, det med at finde tilbage til rødderne med talentudviklingen var det rigtige for klubben.

Samtidig er vi altid stolte og glade for at en lokal ung spiller ønsker at fortsætte i klubben og har tro på vores setup

 

For yderligere information kontakt venligst

HC Midtjylland

Kim Simonsen

Formand

Telefon: +45 2014 5335