Alle bidrager til måltavlen

søndag D. 18 marts 2018 - Skrevet af Janne Henneberg

Der er en helt fantastisk gejst og fight gemt i de drenge her, og der bliver hele vejen rundt kæmpet i samtlige 60 minutter. Måltavlen viste til sidst 36-26 i Tønders favør efter vi var i omklædningsrummet nede med 16-11.

Vi får en rigtig flot start på eftermiddagens kamp og er foran både 2-4 og 4-5. Ret hurtigt i første halvleg måtte Jørgen Rasmussen og Jacob Larsen begge udgå med skader, og måtte se resten af kampen fra bænken.

Herefter følger en periode, hvor ikke alt lykkes. Vi står generelt solidt i forsvaret, men Tønders offensive forsvar driller os i den anden ende. Vi finder alternative løsninger til det, men går til pause nede med 16-11.

Anden halvleg minder meget om første, og der bliver i løbet af de sidste 30 minutter testet lidt forskellige opstillinger af. En mindre vellykket periode i midten af anden halvleg giver åbenbart mere blod på tanden til de unge gutter.

På et tidspunkt er vi nede med 13 mål, men et par hurtige scoringer gør at vi kommer lidt tilbage igen. Alle får her til eftermiddag bidraget til måltavlen i vores 36-26 nederlag til Tønder, hvor Rasmus Madsen bliver topscorer med 8 kasser.

Der er ikke længe til vi igen skal i ilden. Allerede på onsdag skal vi igen på langtur, når vi tager turen til Fyn. Her venter 888ligaens førerhold fra GOG.

 

Målscorer:

Rasmus Madsen 8

Oliver Bondrop 3

Casper Ebbesen 3

Jacob Larsen 2

Jacob Østergaard 2

Andreas Olsen 1

Mathias Gjestrud 1

Emil Foldager 1

Jacob Holk 1

Giorgi Arvelodi 1

Jørgen Rasmussen 1

Mads Pedersen 1

Casper Sas 1