888ligaen indtil nu

søndag D. 29 oktober 2017 - Skrevet af Janne Henneberg

Efter otte spillede runder i denne sæson er 888ligaen nu gået på landsholdspause. Det er derfor blevet tid til at gøre status over første del af sæsonen 2017-18.

Sæsonen startede fantastisk med 3 sejre i de 3 første kampe. Herefter fulgte 3 smalle nederlag, efter meget lige og intense kampe. De sidste 2 kampe inden landsholdspausen bød på 3 point til kontoen efter en fantastisk sejr over BSV og 1 vigtigt point ude mod Nordsjælland.

Efter de første 8 runder ligger vi på 888ligaens 8. plads med 9 point. Årets liga er uhyggelig tæt og vi har derfor kun 1 point op til 3. pladsen og 1. pladsen er kun 4 point væk. De første kampe har samtidig vist at sæsonen byder på overraskelser og at alle i år kan slå alle.

Indtil videre i sæsonen er Eivind Tangen holdets topscorer med 38 mål i 8 kampe. Efter ham følger stregspiller Besard Hakaj med 30 scoringer. Han er skarp forfulgt af Jonas Samuelsson med kun en enkelt scoring mindre.

På assistlisten har vi Espen Lie Hansen med fremme på 10. pladsen i ligaen. Han har indtil videre haft anden sidste hånd på bolden 23 gange. Lars Jakobsen har indtil nu 14 assist, mens Eivind Tangen følger efter med 10 styks.

Når vi starter op igen efter landsholdspausen får vi i Den Runde Hal besøg af sidste års slutspilsdeltager fra KIF Kolding København. Samtidig er vi i november blevet belønnet med hele 3 TV-kampe. Det gælder vores to udekampe mod SønderjyskE og Ribe-Esbjerg samt vores hjemmekamp mod GOG.