4 point ud af 4 mulige

lørdag D. 9 september 2017 - Skrevet af Janne Henneberg

På en meget svær udebane med en fyldt hal tager vi hjem til Herning med to point. Vi er foran stort set hele kampen, men Mors-Thy pustede os i nakken hele vejen igennem.

Eftermiddagens kamp starter lidt nervøst fra begge hold, og efter 15 minutter bringer Jonas Samuelsson os foran 5-6. Vi er i flere omgange foran med 2 i første halvleg, men Mors-Thy kæmper hårdt og får et par gange arbejdet sig tilbage. Mod slutningen af første halvleg bliver vi ramt af flere udvisninger, men med en velspillende Anders Petersen i målet går vi til pause med stillingen 13-13.

Vi kommer efterfølgende rigtig stærkt ud til anden halvleg og kommer efter 10 minutters spil foran 15-19. Det tvinger Mors-Thy til at tage time-out og de starter op på deres 7 mod 6 spil, som gør at de indhenter 3 mål. Vi trækker igen fra og kommer foran med 4 efter en time-out fra Jonas Wille. Med tre minutter igen bringer Espen Lie Hansen os foran med 3 mål. De sidste 3 minutter bliver lidt rodet, men efter Mors-Thy af afviklet et frikast efter tid viser måltavlen 27-28 til vores fordel.

Vi fik fulgt op på den stærke sæsonstart og kan efter i dag sætte yderligere 2 point ind på kontoen. Vi har nu 4 point ud af 4 mulige, og ligger foreløbigt nummer 1 i 888ligaen. De næste to point skal på kontoen når vi på torsdag får besøg af Skanderborg Håndbold. Efter denne start fortjener drengene en fyldt hal og en masse opbakning.

 

Målscorer HCM:

Eivind Tangen 6

Jonas Samuelsson 4

Dennis Kirkegaard 4

Espen Lie Hansen 4

Rasmus Carlsen 3

Casper Sas 3

Morten Slundt 2

Mathias Gjestrud 1

Jacob Østergaard 1

 

Udvisninger HCM:

Eivind Tangen 1

Besard Hakaj 1

Jonas Samuelsson 1

Jacob Østergaard 1

Dennis Kirkegaard 1

Casper Sas 1

 

Målscorer Mors-Thy:

Henrik Tilsted 7

Erik Thorsteinsen Toft 5

Nicolai Sommer 3

Marcus Dahlin 3

Asbjørn Madsen 3

Nickolei Jensen 3

Stefan Nielsen 1

Allan Toft Hansen 1

Lasse Pedersen 1

 

Udvisninger Mors-Thy:

Marcus Dahlin 1

Erik Thorsteinsen Toft 1

Nickolei Jensen 1

 

Tilskuere i Sparekassen Thy Arena Mors:

1065