Ærgerlig start på julen

fredag D. 23 december 2016 - Skrevet af Lars Skjøth Bruhn

Lillejuleaften 2016 bliver ikke en dag, vi vil huske tilbage på med glæde. Vi endte med et ærgerligt 27-25 nederlag på udebane mod SønderjyskE i Skansen.

Kampen startede ellers godt ud for os, og vi var hurtigt foran både 0-2 og 1-3 i en indledning på kampen, hvor der var fuld fart over stepperne fra begge mandskabers side. Det var desværre hjemmeholdet, der først fik lidt kontrol over kampen, og de var efter et kvarter foran 9-5.

Sønderjyderne fortsatte med at have fat i den lange ende resten af første halvleg, hvor vi ikke rigtig kunne finde fodfæste i kampen. Det sønderjyske publikum lagde et stort pres på os og ikke mindst dommerne. Vi fik alligevel kæmpet os en smule tilbage og kunne gå til pause bagud med tre (14-11).

Anden halvleg fik ikke den ønskede start, og hjemmeholdet udbyggede føringen til fem mål ret hurtigt, og de var efter 35 minutter foran 18-13. Herefter begyndte tingene at gå vores vej, og vi holdt sønderjyderne fra scoring de efterfølgende 11 minutter, og vi var imellem tiden kommet foran 18-20.

Efterfølgende var det desværre os, der gik i stå, og vi scorede ligeledes ikke i en periode på 11 minutter. Scoringskrisen stoppede først med fem minutter tilbage af kampen, og vi var her bagud 23-21. Det formåede vi aldrig at lukke, og SønderjyskE satte med få sekunder tilbage af kampen den sidste scoring ind bag Tim til slutresultatet 27-25.

Der er nu jule- og landskampspause i 888ligaen. Vi overvintrer på 5. pladsen med 20 point for sæsonens første 17 kampe. Næste kamp bliver hjemme mod Skanderborg Håndbold i Den Runde Hal i starten af februar måned.

 

Målscorere:

Espen Lie Hansen 6, Morten Slundt 6, Kasper ”Gutte” Gudnitz 6, Dennis Kirkegaard 3, Eivind Tangen 2, Rasmus Carlsen 1, Jørgen ”Jønne” Rasmussen 1.

Udvisninger:

Espen Lie Hansen 2, Morten Slundt 1.

Redningsprocent:

Tim Winkler 28% - 0/2 straffe

Lars Eggen Rismark 22%

 

SønderjyskE målscorere:

Mattias Thynell 7, Claus Kjeldgaard 6, Adam Nyfjäll 5, Christoffer Fors 4, Alexander Hansen 3, Aaron Mensing 1, Frederik Børm 1.

Udvisninger SønderjyskE:

Claus Kjeldgaard 1, Frederik Børm 1.

Redningsprocent SønderjyskE:

Anders Petersen 28% - 1/2 straffe

Thorsten Fries 33% - 1/1 straffe