Nummer 16

Eske Hemmingsen

Plads på banen: Målmand
Sæsoner i HC Midtjylland: 1

 

Eske Hemmingsen

Personlig sponsor: Midtconsult

Midtconsult rådgiver effektivt og enkelt, så løsningerne passer præcist til jeres behov.

Med 40 års erfaring har Midtconsult et sikkert afsæt til både nutidens krav om rationelt og funktionelt byggeri - og til fremtidens mest avancerede projekter.

Hos Midtconsult sætter vi en ære i at få arbejdsprocesserne til at lykkes på den mest rationelle måde. I stedet for at se forhindringer, ser vi udfordringer, som bare skal løses. Det gør vi gerne i samarbejde med vores kunder, som har klare forventninger til, hvordan netop deres byggeprojekt skal løses.

Mindst lige så vigtig er kommunikationen til byggelederen, arkitekter og investorer. Kun derved kan vi indfri forventningerne fuldt ud. Den tætte kontakt sikrer, at samarbejdet udvikler sig til et partnerskab, hvor kundens ønsker løbende drøftes. Hos Midtconsult starter vi ikke hele tiden forfra. Vi kommer videre.

Med en særdeles smidig og gennemtænkt organisation er ingen opgave for stor for Midtconsult – og ingen for lille! Hvad enten det drejer sig om en totalentreprise eller specifikke delområder ved nybyggeri eller renovering. Gennem årene har Midtconsult sat sit tydelige aftryk på Danmarkskortet, som du hurtigt kan konstatere, når du klikker gennem websitet.

Bæredygtige bygninger og anlæg kræver integrerede, tværfaglige designløsninger til at løse alle de komplekse og indbyrdes forbundne aspekter af byggeri. Derfor er Midtconsult et hus af specialister. For god service er ikke blot en ydelse. Det er viden!

Vi beskæftiger i dag omkring 200 medarbejdere, som arbejder med alle felter af projektering. Fra akustik, anlægsarbejder, bærende konstruktioner, brandteknik, bygningskomplettering, VVS-, ventilation og energiteknik - til elinstallationer, miljøforbedringer, energimærkning og byggestyring.

Ikke alene er du sikret troværdig faglig rådgivning takket være vores mange engagerede specialister. Vores set-up resulterer også i, at byggeprocessen kan optimeres i hvert eneste led. Måske er det derfor, at vi kendte for ”at tænke som entreprenører".

Hos os er dit byggeprojekt i sikre hænder, når du efterspørger levering til tiden og optimal værdiskabelse i hvert eneste led. For Midtconsult gør ethvert byggeprojekt til sit eget.

Vi er bl.a. specialister i